Hot Sportswear

Hot Sportswear werd in Duitsland opgericht in 1975. Het merk heeft zich sinds de start toegelegd op functionele wandel- en trekking broeken met een duidelijke focus op pasvorm. De klassiekers worden aangevuld met moderne en multifunctionele dames- en herenbroeken voor elke leeftijd. Broeken om de great outdoors te exploreren maar tevens perfect passend in een meer urbane en moderne wereld.

De Hot Sportswear broeken voor wandelen, trekking en casual outdoor hebben een uitstekende, slim-fit of lossere, pasvorm en bestaan in Korte, Normale en Lange beenlengtes. Naast de basiskleuren zijn de broeken verkrijgbaar in frisse zomerkleuren of warme winterkleuren.

De hoogwaardige technische materialen (Stretchtec, Quick Dry, Thermoskin en merinoswol) zorgen voor het ultieme draagcomfort. Deze materialen zorgen voor perfect vochttransport en blijvende elasticiteit (2 of 4-way stretch) en zijn tevens sneldrogend, waterafstotend, huid- en onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Kortom: functioneel en comfortabel.

Met de productie in Europa zet het merk ook in op duurzaamheid en goede werkomstandigheden en dit reeds vanaf de oprichting in 1975.

Hot Sportswear is een merk van SCORETEX Home of Brands. Artisport vertegenwoordigt Hot Sportswear voor BeNeLux.

Voor meer info, bezoek www.hot-sportswear.com

Hot Sportswear logo