Bridgedale is de wereldmarktleider in de productie van technische sokken om te backpacken/wandelen/hiken, bergbeklimmen, lopen, skiën, en ook voor alledaags- en vrijetijdsgebruik.

Als innovator in sokkentechnologie investeert Bridgedale voortdurend in de modernste brei- en afwerkingmachines om nieuwe designs te kunnen ontwikkelen en voortdurend de functionaliteit van de sokken te verbeteren.

Bridgedale volgt de evolutie van de laatste trends in de schoentechnologie op de voet en produceert innovatieve producten die de laatste nieuwe schoensystemen laten renderen om een hele dag lang comfort te geven. Zo combineert de unieke Fusion Technology natuurlijke met technische vezels om een hoge kwaliteit te verzekeren.

Elk paar Bridgedale sokken wordt tijdens de productie meermaals gecontroleerd en bij de inpakafdeling wordt het eindproduct met de hand nagekeken om de zeer hoge kwaliteitsnormen te garanderen. Betrouwbare en comfortabele kwaliteit is de kern van alles wat Bridgedale doet.

Bridgedale sokken worden in meer dan 40 landen wereldwijd verkocht. Bovendien was de betreurde Belgische poolreiziger Dixie Dansercoer grote fan van de Bridgedale sokken.

Wil je meer weten over de unieke Fusion breitechnologie, bezoek de website van Bridgedale.

Bridgedale