Hey Dude Shoes

Hey Dude is in 2008 ontstaan in de schoenregio Florence, Italië. Alessandro Rosano ging tevergeefs op zoek naar een moderne schoen die zo comfortabel was als een slipper. Hij ontwikkelde dan zelf een lichtgewicht, comfortabele, stijlvolle en toch betaalbare en goedgemaakte schoen. Bij de ontwikkeling hield hij zich aan volgende principes: oog voor detail, ‘outside the box’ denken, respect voor het milieu en een totale toewijding aan het comfort. Ondertussen is Hey Dude wereldwijd gekend.

Het ontwikkelingsproces begint bij klassieke schoenen waarvan zware, stijve en gedateerde materialen kunnen worden vervangen door lichtgewicht, soepele en duurzame oplossingen. Deze superlichte schoenen van zeer kwalitatieve materialen maken de meest comfortabele schoenen en helpen je moeiteloos op je bestemming te komen. De styling van Hey Dude is geschikt voor de strandpromenade tot de directiekamer. Of de perfecte reisgezel, de lichtgewichtmaterialen laten je twijfelen of je ze wel in je reistas hebt gepakt!

De brede Italiaanse leest geeft voldoende ruimte aan de tenen voor een gezonde, natuurlijke pasvorm. En vernieuwing betekent evolutie, van het Easy-On System tot de gepatenteerde UltraLight EVA buitenzool. Flex & Fold-technologie maakt de schoenen comfortabel en door de elastische veters kan je eenvoudig in je schoen schuiven (slip-on). Air Flow Technology, de maximale luchttoevoer, zorgt voor optimale ventilatie en in combinatie met ultra ademende, sneldrogende en rekbare textiel geeft dit een koel en comfortabel klimaat in de schoen. Hey Dude gebruikt natuurlijk, duurzaam katoen van ethisch verantwoorde oorsprong.

De zachte, ergonomische inlegzolen met een lederen of kurken voering, hebben een memory foam die na enkele dagen dragen de unieke vorm van je voet blijvend aanneemt. Geurhinder van de voeten is nu eenmaal eigen aan het dragen van schoenen. Om een wandeling fris en koel te houden, kunnen de schoenen en uitneembare inlegzool, eventueel in een koud ingestelde wasmachine, eenvoudig en snel gereinigd worden.

Hey Dude Shoes onderneemt trots actie om de plastiek-epidemie in de oceanen te bestrijden door de creatie van de Eco-Knit collectie. Door een nieuw leven te geven aan voorheen bestempeld “milieuvervuilend afval”, worden deze speciale Wendy en Wally schoenen geproduceerd uit 100% gerecycleerde vezels, die ooit plastieken waterflessen waren. Deze gerecycleerde PET-vezels zijn zeer zacht en duurzaam, wat je van al de Hey Dude schoenen mag verwachten.

Hey Dude heeft een hele collectie schoenen om uit te kiezen. Ontdek al de modellen en kies degene die jou bevallen. Daarenboven worden de prijzen concurrentieel gehouden, iedereen heeft recht op een tof model. En happy feet!

 

https://www.heydudeshoes.com/

.

Hey Dude logo